Skip to main content
BINK inspireert is dè partij om mee samen te werken als het gaat om Event Management & Marketing.
Waarom? Omdat wij een event faciliteren waarin u volledig wordt ontzorgt.
Wij hebben de kennis en het netwerk om van elk event een succes te maken. Of het nu gaat om een event met betrekking tot de introductie van een product, merk of bedrijfsnaam… BINK inspireert organiseert het.

BRANDING | MARKETING | ORGANISATIE | EVENT | FOTOGRAFIE | VISUELE COMMUNICATIE

Programma

Motivation is
the inspiration
for acceleration
in every situation

Of het nu gaat om lokale helden, een artiest of wie dan ook… wij zorgen ervoor dat er een passend programma voor u wordt opgetuigd waarbij een glimlach op uw gezicht niet zal ontbreken.

Personeelsevent

De introductie van een nieuwe bedrijfsnaam gaat natuurlijk niet gepaard zonder daar een spectaculair event aan te koppelen. Hiervoor is BINK inspireert de aangewezen partij. Wij verzorgen van begin tot eind een dag waarover nog lang nagepraat zal worden. We verzorgen de locatie en de  juiste mensen op de juiste plekken. In samenspel het verloop van de dag. Daarnaast doen we de volledige marketing, van aankleding en inrichting tot de audio en visuele communicatie.

We leggen de dag voor een blijvende herinnering vast op beeld zodat er ook na het event nog teruggekeken kan worden. Onderstaand een impressie in video vastgelegd.

FOTOVERSLAG

Naast video leggen we uw event ook vast op foto. Hierdoor heeft u een blijvende herinnering. We registreren alles sfeervol en passend bij uw uitstraling. De foto’s worden geselecteerd en bewerkt zodat u deze op uw kanalen kunt toepassen en/of kunt delen met collega’s.

Versterking

Het samenbrengen van mensen zal een versterking zijn in de relatie die u samen onderhoud. Door op een ongedwongen manier op een plek of plaats te zijn creëert u ruimte voor elkaars gedachtengoed. Of het nu gaat om de werkwijze binnen een bedrijf, de verkoop van uw gedeelde product, kennis of kunde, alles staat of valt met communicatie. En laat BINK inspireert daar nu juist heel goed in zijn.

Dealer event

Voor JURA Nederland wordt er jaarlijks een dealer event georganiseerd. Hier worden de laatste innovaties van JURA bekend gemaakt en maken de dealers kennis met de producten. BINK inspireert heeft hierin geparticipeerd door de volledige aankleding zowel visueel communicatief alsmede de vooraankondigingen te verzorgen. Diverse bekende mensen waaronder Veldhuis en Kemper alsmede Quinty Trustful (presentatie) zorgden voor een avondvullend programma.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op

FOTOVERSLAG