Is Creative Cloud jouw playground …

… èn ben jij een creatieve uitblinker?

Crossmedia Designer / Graphic Designer

Voor het komende schooljaar, dan wellicht nog als afsluiting van het huidige schooljaar, hebben we bij BINK inspireert voor een Crossmedia Designer / Graphic Designer een afstudeerplaats.

Wij zijn een full service reclamebureau te Deventer zoals dat zo mooi heet en positioneren (internationale) merken, diensten en bedrijven in de markt. Van strategie/concept tot uitwerking in alle denkbare communicatietools.

Inspiratie over wie we zijn, wat we doen is op te snuiven via deze website dan wel via de Instafeed @maaike_holtkamp

De opdrachten die wij van onze opdrachtgevers krijgen doet ons ervoor kiezen dat wij geen geschikt bureau zijn voor een startende student. Daarom het verzoek tot een 4e jaars student.

Creatieve talenten coachen, het vak in de praktijk laten ontdekken & leren en uiteindelijk de kans geven om wellicht na afstuderen onderdeel uit te maken van ons team is het leukste wat er is. Wij delen graag … maar wensen ook eagerness en creativiteit terug van de student.

Het team van BINK bestaat uit strategen, conceptdenkers, fotografen, vormgevers, een illustrator, copywriters, webdesigners, webdevelopers, animatoren, 3D-designers etc.

  • HBO(+) werk- en denkniveau
  • Beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift

  • Communicatieve en social skills
  • Een uitblinker op grafisch gebied
  • Design lover… Be a BINK!

Check ons recente werk!